Vakantie woningen (Locavaca)

Particulier vakantiehuisje Domein hengelhoef...55 - 60€ / week

Particulier vakantiehuisje Domein hengelhoef... Welkom in ons vakantiehuisje op "Domein Hengelhoef" particulier verhuur van eigenaar tot huurder dus geen bijkomende kosten. Nog enkele plaatsjes vrij in paasvakantie last minute aanbieding.

Bungalow: 1 kamer, 2 badkamers, 4 personen

't contrast B&B-vakantieverblijf

't contrast B&B-vakantieverblijf Verhuur van onze volledige accomodatie is mogelijk vanaf 2 overnachtingen. Kamers (max 4), Finse sauna en infraroodsauna, keuken en zithoek.

Huis: 4 kamers, 4 badkamers, 12 personen

Mooie duplex te huur dichtbij Waterloo490 - 600€ / week

 Le Bivouac du cheval de Bois spreekt uw taal. Stuur ons een mail, we zullen antwoorden met veel plezier.

Gite: 1 kamer, 1 badkamer, 2 personen

Luxe appartement vlakbij het gehuurde basiliek...420 - 420€ / week

Luxe appartement vlakbij het gehuurde basiliek...Comfortabel appartement zuid groot terras nabij het centrum en de ruimten greens, tennis, fietsen, wandelingen, American cooking(keuken), verzorgde afwerking, parket, parket, verstrekken(fill) terras.

Appartement: 1 kamer, 1 badkamer, 2 personen

Vakantiewoning in bijgebouwen Lozerkasteel in...1550 - 1550€ / week

Vakantiewoning in bijgebouwen Lozerkasteel in... In het uniek kader van het prachtige park van het Lozerkasteel in Kruishoutem, aan de voet van de Vlaamse Ardennen en niet ver van gereputeerde restaurants, vakantiewoning met 3 kamers voor 5...

Gite: 3 kamers, 2 badkamers, 8 personen

Caravane een louer Barrage de l

Caravane een louer Barrage de lOp zoek naar een rustige plek om te rusten op het moment van de dam water zonder te worden opgesloten tussen vier muren en lastig gevallen door het lawaai van de toeristen en volledig profiteren van...

Mobilhome: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen