Appartement op zeedijk te Blankenberge

Zeedijk te blankenberge, 8301 Blankenberge
appartement-op-zeedijk-blankenberge.webnode.be
Ter info: wij werken niet met immokantoren of andere tussenpersonen. Reservaties en afspraken gebeuren altijd rechtstreeks telefonisch of via onderstaande mailadressen. Altijd verhuring rechtstreeks van eigenaar.
Appartement met frontaal zeezicht in Residentie "Noordzee" - Zeedijk - Blankenberge. Prijs voor eindschoonmaak: 59 € (niet inbegrepen en wij voorzien dit altijd zelf). Het moet wel netjes worden achtergelaten. Tussen 1 en 6 personen mogelijk.
Geen huisdieren toegelaten.(indien blijkt dat er toch huisdieren aanwezig waren wordt de waarborg integraal ingehouden. Deze zal de kosten dekken om het appartement extra en volledig schoon te maken) We hebben vaste klanten die we kunnen en willen blijven garanderen dat het appartement allergievrij is wat betreft dieren.
Roken binnen niet toegelaten.
Fonduestel, frituur en gourmetstellen niet toegelaten.
Vaste kosten voor water en elektriciteit niet inbegrepen en worden vanaf 1 januari 2022 afzonderlijk verrekend aan de prijs per eenheid op dat ogenblik.
Deze worden nadien in mindering gebracht van de waarborg. Voor elektriciteit(zekeringkast), water(kast warm en koud watermeter) en verwarming(per radiator) kunnen de eenheden worden afgelezen. Deze zullen ook op een lijst worden ingevuld. Wie de meters op welke manier ontregeld of beschadigd zal de kosten moeten betalen van herstel.
Internet en tv is inbegrepen.
Reserveren kan via mail.
Onderverhuring wordt niet toegestaan.
Appartement met 2 slaapkamers : 1 slaapkamer met 2 enkele bedden(200 X 90) en lavabo, 1 slaapkamer met 1 divanbed voor 2 personen(200 x 140).
In living divanbed voor 2 personen.(200 x 140) donsdekens(allemaal eenpersoons), kussen en matrasbeschermers aanwezig - Opgelet! Overtrekken, lakens en extra matrasbeschermer(onderlaken) enz.dienen zelf meegebracht en zijn verplicht te gebruiken)
Prachtig frontaal zeezicht met uniek uitzicht op havengeul, pier en Zeebrugge.
Voor- en achteraan terras. Tafel en vier stoelen. Twee liften.
Living: salon, relaxstoelen, tafel met zes stoelen(extra stoel) en kast, tv met 22 zenders, dvd, muziekinstallatie cdrom, soundbar voor usb en bluetooth. Gezelschapsspelen aanwezig.
Keuken: oven, microgolfoven, vitrokeramische kookplaat, wasmachine, vaatwasmachine, koelkast en diepvries met elk vier laden. Koffiezet en Senseoapparaat, waterkoker, ruim assortiment potten en pannen, keukengerei, porselein en glas.
Gezelschapsspelen aanwezig.
Maximum 6 personen.
Roken enkel toegelaten op voor- en achterbalkon.
Wifi inbegrepen.
Gelieve de beschikbaarheidskalender te raadplegen om de periode uit te kiezen wat betreft uren aankomst en vertrek.
De vertrekuren zijn altijd 12u of 21 u naargelang uw keuze verblijf.
Aankomsturen zijn altijd 12u of 16 u naargelang uw keuze verblijf
Maximum 6 personen. Roken enkel toegelaten op voor- en achterbalkon.
Wifi aansluiting aanwezig en inbegrepen.
Parkeergelegenheid in de omtrek. Weekends, feestdagen en schoolvakanties betalend. In de week gratis. Zones blauwe kaart ook mogelijk. Met invaliden kaart mag je overal gratis staan gans het jaar door. In juli en augustus Sluiting Zeedijk
De Zeedijk is voor alle voertuigenverkeer gesloten van 1 juli tot en met 31 augustus, van 10 tot 5 uur. De Zeedijk blijft open tot 12 uur op de 1e, 15e, 16e en 31e van die twee maanden. In de periode dat de Zeedijk voor het voertuigenverkeer gesloten is, houdt de politie bestendig toezicht!
Fietsers kunnen het ganse jaar door rijden op de rijbaan van de Zeedijk (de wandelweg = voetgangerszone).
Instellen gps: Zeedijk 62 Blankenberge of wanneer zeedijk niet toegankelijk is:
Havenstraat instellen, rechtdoor rijden tot op einde, recht voor u straat naar zeedijk(afgesloten) wandelend naar dijk. Op de dijk 50 meter naar links naar appartement.Je kan stilstaan of eventueel parkeren(betalend) in Franchommelaan (gelijklopend met dijk) om te laden en lossen.
Eventueel gratis parkeren: langs de Kustlaan tussen Blankenberge en Zeebrugge en Blankenberge en Wenduine. Eventueel neem je dan de tram naar Blankenberge(markt uitstappen) en stap je 4 minuten naar appartement.
Info: Vandenbussche Henk 0475 238712 of
De Groote Nathalie 0475 587045

Locatie

Zoekertje nr : 2007697
Toegevoegd : 14.09.2021
Gezien : 145 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!