Chateau de Moulin le Comte B&B + dinner


1.jpg
Aantal personen
Soort vakantiewoning
Aantal slaapkamers
Oppervlakte terras (of tuin)
Aantal 1 pers. bedden
Aantal 2 pers. bedden
Aantal slaapbanken
Aantal kamers
Gelegen op verdieping
Badkamer
Borgsom
Schoonmaak
Locatie 62120 Aire-sur-la-Lys (Frankrijk)
Van harte welkom in Château de Moulin le Comte, table d’hôte, Aire-sur-la-Lys, in de provincie Pas De Calais (62).
Château de Moulin Le Comte is een elegant en stijlvol herenhuis uit de 19e eeuw (1850), dat we met veel liefde en zorg hebben gerenoveerd in de zomer van 2012. Het oorspronkelijke karakter van het gebouw werd zorgvuldig bewaard. Door de 35 are grote kasteeltuin stroomt de Leie. De rustige omgeving is een van onze grote troeven, net als de warme en familiale sfeer van onze table d’hôte.
Onze vijf ruime gastenkamers zijn voorzien van alle modern comfort en hebben uitstekende bedden met Sealy matrassen van topkwaliteit. In elk van onze kamers kunt u kiezen tussen een groot bed of twee aparte bedden. Elke kamer heeft zijn een eigen badkamer met douche en toilet.
Gezinnen met kinderen zijn bij ons van harte welkom. Huisdieren zijn toegelaten. Het feit dat onze gasten zich onmiddellijk bij ons thuis voelen, is mede te danken aan de persoonlijke service. Gastvrijheid en flexibiliteit vinden we erg belangrijk. We staan u graag te woord in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.
Château de Moulin Le Comte is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan één van onze naburige steden zoals : Béthune, Saint-Omer, Lens, Louvre Lens, Arras, Lille,.
Het centrum van Aire-sur-la-Lys bevindt zich op amper +- 1.5 km en op minder dan een uur bent u zo in Boulogne-Sur-Mer, Lens, Le Touquet, Calais, Arras, Lille, …
Wie graag de rust van de natuur opzoekt, zal volop genieten van een fietstocht of wandeling in de pittoreske omgeving van. Aire-sur-la-Lys
Al onze prijzen zijn inclusief kamer en ontbijt. Wie zich culinair wil laat verwennen, kan voor een kleine meerprijs een gastentafel boeken met streek- en wereldgerechten.
In onze gezellige lounge kan u genieten van een heerlijk aperitief of biertje. Als het weer het toelaat, serveren we uw drankje graag op ons terras.

Eigenaar : Francis Van der Elst.
Zoekertje nr : 1734952
Laatste inlog : 06.01.2020
Toegevoegd : 23.01.2015
Gezien : 2167 keer