Home> Zoekertjes
Zoekertjes FAQ


 1. Hoe een advertentie inlassen?

  Klik op zoekertje toevoegen, vul het formulier in en verstuur het. Ter controle sturen wij u een mail die een link bevat waarop u moet klikken.
  Zodra dat gebeurd is, wordt uw advertentie gepubliceerd! Het is volledig gratis.

 2. Hoe uw zoekertje verwijderen?

  Klik op 'zoekertje verwijderen' in het menu 'leden'.

 3. Hoelang blijven uw zoekertjes zichtbaar?

  Van 2 tot 12 maanden afhankelijk van de categorieŽn. (meer).

 4. Hoe een foto toevoegen ?

  Klik op 'foto toevoegen' in de leden sectie.

 5. Mijn foto is te groot.

  De maximum toegelaten grootte van uw foto?s is 45k. Om ze te verkleinen heeft u een fotomanager als Acdsee, Photoshop, PaintShopPro, enz. nodig. Bij uw fototoestel is vast ook een praktische fotomanager meegeleverd.
  Beschikt u hier niet over dan kunt u Irfanview gratis downloaden.

  Met een van deze programma's opent u uw file. U verandert vervolgens de afmetingen (breedte maximum 400 pixels) en bewaart uw beeld in jpeg (of jpg). Kijk na of het volume van uw foto de toegelaten 45K niet overschrijdt.

 6. Ik klik op de link die u me opgestuurd hebt, maar hij werkt niet.

  Dat kan gebeuren als u uw mails via bepaalde providers leest. KopiŽer in dat geval de volledige link en plak hem in het adresvenster van uw browser. Als u nu op uw toestenbord 'enter' kiest, komt u op de bedoelde pagina terecht.

 7. Ik heb nog geen e-mail gekregen.

  Ofwel is uw advertentie strijdig met onze gebruiksvoorwaarden (zie hieronder), ofwel is het opgegeven e-mailadres niet juist. Mogelijk is uw mailbox vol of uw mailprovider te langzaam! U kunt deze twee laatste opties uittesten door een e-mail naar hetzelfde adres te versturen en na te gaan of u uw bericht ontvangt.. Door uw e-mailadres hieronder in te voeren, zal u opnieuw de nodige link(s) ontvangen. ( zie 'Hoe uw zoekertje verwijderen').

 8. Ik heb een antwoord gekregen op mijn zoekertje, maar het e-mailadres van de verzender is niet juist.

  Het gebeurt nog wel eens dat de verzender van een mail zich vergist bij het intypen van zijn e-mailadres. In dit geval krijgt u een ę e-mail met foutmelding Ľ teruggestuurd wanneer u een mail naar dat adres verstuurt. Controleer of de spelling van het adres juist is : bv. alin.dubois@hotmail.com : het juiste adres zou alain.dubois@hotmail.com zijn, zazou@skynt.be zou zazou@skynet.be kunnen zijn enz... Het kan ook gebeuren dat de mailbox van de bestemmeling vol zit (mailbox full): dan moet u het later nog eens proberen. Het heeft geen zin ons hierover te contacteren, wij kunnen u hierover namelijk niet meer informatie verschaffen.

 9. Aanvaardt u om het eender welke advertentie ?

  Nee, lees even onze algemene voorwaarden. Onze zoekertjes zijn voor het Belgische publiek bestemd. Wij weigeren elke zuiver commerciŽle advertentie (dieet-producten, enz.), onwettige advertenties ( gekopieerde CD?s...), pyramidale systemen (thuis geld maken, enz.), advertenties die tot enig doel hebben de bezoeker naar een concurrentiewebsite te sturen. Wij wissen automatisch alle advertenties die over iets of iemand een mening uiten over. Zoekertjes met veel spellingsfouten of die bvb door gebrek aan informatie oninteressant blijken (bv.: ę ik zoek een appartement Ľ) worden ook weggehaald. Identieke zoekertjes, zelfs met een klein verschil, worden uitgewist. De gebruiker die de regels niet eerbiedigt zal eventueel door onze diensten worden geblokeerd. Wij behouden ons het recht voor zoekertjes zonder enige verantwoording te wissen. Ondanks deze controles kunnen nog altijd twijfelachtige advertenties op de site aanwezig zijn. Blijf voorzichtig en betaal nooit voordat u de te koop gestelde waren gezien heeft. Stuur nooit geld of maak nooit een overschrijving. Weiger alle buitenlandse transacties. Raadpleeg ook eventjes onze Disclaimer.