Gelijkvloers vissershuisje 4 personen

Duinhoevelaan 21, 8450 Bredene
Wij verhuren ons huisje in het laag en midden seizoen min.4 dagen aan 300€.
Per week van zaterdag tot zaterdag 460€ Vraag vrijblijvend meer info.
Ons vakantiehuisje heeft 3 sterren van toerisme Vlaanderen en ligt op wandelafstand ( 350m ) van de zee en de duinen, 300m van de tram die lang de kustlijn rijdt van Knokke tot in de Panne (69 km ) enig in Europa.
500m van het info kantoor en het evenementen gebouw Staf Versluys, waar zomer en winter optredens, expo’s of beurzen zijn. 750m van het centrum en winkelstraat, met verscheidene hebbedingetjes, Bistro’s en restaurants, Lidl, Albert Heyn en Delhaize. Op 3 km is er een shoppingcentrum met gratis parking. 10 km van Oostende Koningin der badsteden, 15 km van het idyllische Stadje Brugge.
Het huisje heeft alle comfort, afgesloten tuin en gemeubeld terras. Open keuken, 2 ruime slaapkamers met elk 2 hotelbedden, nieuw geplaatste inloopdouche en afzonderlijk toilet. Wij verwarmen hoofdzakelijk met een pellet kachel. Welopgevoede honden zijn welkom, doch vragen wij de baasjes zich aan de vooropgestelde regels te houden.
Bredene is een must voor de natuurliefhebber met zijn hoge duinen en brede stranden, sporten, surfen, paardrijden, wandelen, fietsen of gewoon luieren, het kan allemaal, ook voor de viervoeter is er steeds plaats op het strand telkens aan de leiband, ( in het hoogseizoen zijn er hondenstranden voorzien )
Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie of enkele dagen uitwaaien aan zee, in Bredene vind je zeker wat je wil. Bredene is de enige kustgemeente waar de duinen ongestoord door een zeedijk, overglijden in het fijne zandstrand. In de zomer geniet je er van het geanimeerde strandleven, maar ook buiten het seizoen lokt het spel van eb en vloed velen naar onze badplaats.

Locatie

Zoekertje nr : 2010610
Toegevoegd : 29.11.2021
Gezien : 386 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!