Gîte 9 pers. tussen Lierneux en Baraque de Fraiture

Baneux, 4990 Lierneux
De gîte « la fausse épine » bevindt zich dichtbij het einde van de baan in een klein gehucht tussen Lierneux en Baraque de Fraiture. Verder lopen de boswegen. De natuur- en sportliefhebber vindt er mogelijkheden ten over voor (afgebakende) wandelingen, te voet, met de fiets of mountainbike, alsook -wanner het weer het toelaat- langlauf ski ter plaatse of op de pistes van Lierneux of van de Baraque de Fraiture (+alpijns). Andere sportactiviteiten zoals tennis, zwemmen …zijn aanwezig in de streek.

De ruime woning is ingericht aan een uiteinde van een oude, met veel zorg gerestaureerde, boerderij. Hiervan vormt een schuur het centrale deel; de eigenaars zijn nu en dan aanwezig in de woning op het andere uiteinde. Bij de renovatie ging veel aandacht naar het zoveel mogelijk behouden van de oude landelijke elementen, en naar het verzoenen hiervan met het aanbrengen van het nodige hedendaags comfort.

Praktische organisatie van de woning:

Begane grond:
-ingan/klein salon met open haard
-Grote living met venster en deur naar terras en tuin (zuid). Houtkachel.
-Ruime eetplaats met goed uitgeruste kookhoek
-Polyvalent lokaal, kan gebruikt worden voor toegang tot de woning, kapstokken en toilet aanwezig, fietsstalling mogelijk, was- en droogkast, opbergruimte.

Eerste verdieping:
-4 grote slaapkamers (1 groot dubbelbed,2 éénpersoonsbedden tevens bruikbaar als dubbel bed, 3 + 2 éénpersoonsbedden) (donsdekens op bedden, bijkomend zijn dekens voorzien) (3 (2 in winterperiode)slaapkamers met wastafel(hoek)).
-Toilet
-Badkamer (wastafel + ligbad/douche en wastafel + douche)


Tuinmeubelen, barbecue, zandbak.
Winkels op 4 km, restaurants 15 km. Te bezichtigen: de Ourthe, Coo, Stavelot en Malmedy, Bastogne, museum van de coticule (afspraak nodig), Safari Parc « Le monde Sauvage » (Aywaille, 15-03->11-11) en de grotten van Remouchamps, …

Voor het verhuren werken wij hoofdzakelijk samen met een agentschap. Vriendelijk verzoek met deze kontakt op te nemen omtrent beschikbaarheid, tarifiëring, resevering op nl.belvilla.be Voor bijkomende of rechtstreekse informatie kunt u desgevallend ook bij ons terecht op tel. 0032 (0)484 628 618 of 0032 (0)474 467 747 of 0032 (0)2 736 47 42, of via e-mail, cfr hieronder.

Locatie

Zoekertje nr : 1591279
Laatste inlog : 13.11.2020
Toegevoegd : 19.11.2013
Gezien : 5317 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!