Gite van grote capaciteit in de Belgische Ardennen


Aantal personen46
Soort vakantiewoningHuis
Aantal slaapkamers 14
Oppervlakte terras (of tuin) 0
Aantal 1 pers. bedden 46
Aantal 2 pers. bedden0
Aantal slaapbanken0
Aantal kamers25
Gelegen op verdieping1
Badkamer9
Borgsom1000
Schoonmaak
Ge‘nstalleerd

Weekend mogelijk
Televisie
LocatieRue du Fourneau Saint-Michel 60 , 6870 Awenne
De Foyer d'Alzon ligt in het dorpje Awenne en staat borg voor een hartelijk onthaal in de overbekende bossen uit de streek van Saint-Hubert.
De Foyer d'Alzon is de ideale plaats om te herbronnen in volle natuur, en bij uitstek geschikt om , families, verenigingen, bezinningsgroepen, jeugdbewegingen, ... te herbergen.
Hier staat de tijd even stil om plaats te laten aan een stille geborgenheid.
Het gebouw kan echter voor kleinere groepen verdeeld worden, de toegang tot bepaalde lokalen wordt in het degelijk geval beperkt (zie plan). Het is eveneens mogelijk om gedeeltelijk of voltallig de lokalen van de benedenverdieping te huren teneinde er uw familiefeesten te organiseren (huwelijk, doop, communie,...), of voor welk geestelijk, cultureel, sociaal, pedagogisch en sportevenement dan ook (capaciteit van 20 tot 100 personen).
De benedenverdieping bestaat uit een eetzaal met een tv-salon, een inbouwkeuken, een keuken voor het afwas, een kapel, een multifunctionele zaal en verscheindene WC's.

U kunt ook van een groot terras genieten toegankelijk via de eestzaal en de multifunctionele zaal. Twee barbecues staan tot uw beschikking.
Zoekertje nr : 1929172
Toegevoegd : 28.12.2017
Gezien : 339 keer