Vakantie woningen (Locavaca)

Mooi appartement met frontaal zeezicht en garage

Mooi appartement met frontaal zeezicht en garage Prachtig appartement met frontaal zeezicht te Blankenberge. Gelegen op het derde verdiep (ideale hoogte) Mogelijkheid tot huur van garage.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Gezellig appartement

Gezellig appartement Gezellig nieuw appartement met twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, grenzend aan de ene slaapkamer, badkamer met 2 wastafels, toilet en ligbad.

Appartement: 2 kamers, 2 badkamers, 4 personen

Vakantie appartement frontaal zeezicht Zeedijk...375 - 395€ / week

Vakantie appartement frontaal zeezicht Zeedijk...Gezellig vakantieappartement met artistieke muurschilderingen, gelegen aan de rustige zijde van de Zeedijk te Blankenberge (kant van het Oosterstaketsel/Jachthaven). Het appartement bevindt zich op 1.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Zeedijk - frontaal zeezicht

Zeedijk - frontaal zeezicht Prachtig ruim appartement (5° verd) te huur op de Zeedijk in Blankenberge gelegen tussen de Pier en de Velodroom.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 7 personen

Zeedijk Blankenberge : zonnige flat-studio op...319 - 679€ / week

  En voor de komende kerst In de gekende res. Blankeduyn, deze modern ingerichte flat-studio op de 1ste verdieping. Nog vele periodes vrij tijdens het voorjaar, maar ook in juli en aug.

Appartement: , 4 personen

Subliem zeezicht modern luxe appartement 4-6p300 - 490€ / week

Subliem zeezicht modern luxe appartement 4-6p Centraal gelegen op Zeedijk aan Kerstraat trap dus vlakbij winkels, Casino, Serpentarium. 2 slaapkamers: 1 met dubbel bed, 1 met stapelbed en extra lade onder. Slaapzetel met 2p matras in living.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 6 personen

Vakantie appartement te huur

Vakantie appartement te huur Zongericht app. Met terras, 30M van strand, max. 4pers-2slaapkamers-living-kkn-badk-wc-2de verdiep met lift Garage mogelijk op aanvraag mits meerprijs Huren per week - 14 dagen - maand; Vanaf 250...

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen