Kindvriendelijke vakantiewoning bij plopsaland, 4 p., WIFI

westhinderstraat 4, 8670 OOSTDUINKERKE
Prijzen incl wifi, energie, water en afgesloten parking. Geen weekend of midweek mogelijk tijdens de schoolvakanties.
U logeert in alle rust in een gezellige vakantiewoning met modern comfort en in zeer nette staat. Rechtstreeks van eigenaar; kindvriendelijk; geen groepen; dieren zijn niet toegelaten.
Twee fietsen, kindermeubilair, terrasmeubilair, barbecue zijn inbegrepen. Opkuis zelf doen (verplicht tijdens de schoolvakanties).
Bed- en ander linnen meebrengen.
Rustige ligging naast de Doornpanne en de Hoge Blekker op 2,5 km van de zee en op loopafstand van manège Ter duinen en van het golfterrein Hof Ter Hille. Max. 4 personen (voorkeur voor één gezin). Privé-domein met omheinde tuin en terras gericht op het zuiden, tuinmeubelen.
Living met open keuken, hall, berging en toilet op het glvs.
Twee 1-persoons slaapkamers, 1 master bedroom met 2-persoonsbed, een badkamer met wc, douche, lavabo op de verdieping.
Overal elektrische verwarming.
Voorzien comfort: wifi, flatscreen digitale tv, dvd, home cinema, koelkast en microgolfoven, vaatwas, koffiezetapparaat, Senseo, waterkoker, babyvoorzieningen (stoel, bed, bad, luierkussen..). Geen rokers toegestaan binnenshuis. Hoofdhuurder is ouder dan 21 jaar. Uitvalsbasis naar Sunparks, Blekkerbad Koksijde, Plopsaqua, Plopsaland De Panne en Golf ter Hille Koksijde.
Bereikbaar met de bus 68 en 69 van station Koksijde. Bushalte op 100 m van de woning.
Ideale vertrekplaats voor wandelingen en fietstochten. Winkels in de onmiddellijke omgeving. Zie ook onze facebook-pagina Domein Delvaux 2.
Vrijblijvend telefonisch of per e-mail navraag doen voor prijszetting. Voor boeking & info gelieve de gezinssamenstelling (ouders, kinderen + leeftijden) meedelen. Vermelde prijzen zijn richtprijzen all in. Korting bij een overnachting van meer dan 8 dagen.

Locatie

Zoekertje nr : 1528457
Laatste inlog : 25.06.2022
Toegevoegd : 27.06.2013
Gezien : 10430 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!