Het ruime, smaakvol ingerichte vakantiehuis is een nieuwbouw in traditionele materialen met een bewoonbare oppervlakte van 400 m². Het is gelegen in de Drôme Provençale, op 15 kilometer van Nyons, te midden van een prachtige natuur, en biedt met zijn zes slaapkamers (waarvan vijf met eigen badkamer) ruimte voor 10 à 11 personen. Een ruime keuken, grote leefruimtes met open haard, leesruimte, royale terrassen, alsmede een overwelfd terras en schitterende landschappen staan borg voor gezelligheid en ontspanning, terwijl iedereen toch geniet van zijn eigen plekje. Het huis kan in twee gescheiden appartementen worden opgesplitst en is daardoor perfect geschikt voor twee families die samen op vakantie trekken. Het huis beschikt eveneens over een privé parking, werd ontworpen in een ecologische benadering en integreert met zijn omgeving. Traditionele materialen en balansventilatie met Canadese put zorgen in de zomer voor koelte zonder airco en het behoud van de leeftemperatuur in de winter. Terrasmeubels, barbecue en groot zwembad staan tijdens de zomer ter beschikking van de gasten.. In de Mas vind je ruimte, rust, privacy, licht en sereniteit.

Het vakantiehuis in Eyroles ligt op 15 kilometer van Nyons en op een steenworp van de Mont Ventoux. Eyroles is wellicht het kleinste (25 permanente inwoners) en het meest zonnigste dorpje van de Drôme. Via de valleien van de rivieren Eygues en Bentrix krijg je toegang tot Eyroles. Na de beklimming ontdek je een heel klein aerisch continentje dat van beneden ondenkbaar is. Wanneer je aankomt in Eyroles, via Sahune, is het zicht op de Angèle prachtig. Het dorpje is helemaal zuidelijk georiënteerd en geniet van een microklimaat. Een alleenstaande heuvel (in het Provençaals “piè” genaamd) beschermt de inwoners van de noorderwind. Zelfs in de winter, wanneer de ijskoude mistral in de Rhonevallei waait, kan je in Eyroles ‘s middags in t-shirt op het terras vertoeven
en genieten van de zon. Tot het einde van de Middeleeuwen stond er op de top van de "Piè" een kasteel. De heren van Eyroles heetten vroeger "de Ayrolis". Voor rust, zon, ongerepte natuur, prachtige vergezichten en een gevoel van totale vrijheid moet je in Eyroles zijn. Elk seizoen heeft de bezoeker wat te bieden. Het vakantiehuis is een uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers, ruiters en motorrijders.  

Foto's & meer info: piedesayrolis.com Email : ([om een e-mail te verzenden: klik hieronder])

Locatie

Zoekertje nr : 1958159
Laatste inlog : 07.12.2020
Toegevoegd : 22.12.2018
Gezien : 1143 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!