Nieuw ! Penthouse Alicante met zeezicht – Costa Blanca Zuid


Aantal personen
Soort vakantiewoning
Aantal slaapkamers
Oppervlakte terras (of tuin)
Aantal 1 pers. bedden
Aantal 2 pers. bedden
Aantal slaapbanken
Aantal kamers
Gelegen op verdieping
Badkamer
Borgsom
Schoonmaak
Locatie 03140 Guardamar del Segura (Alicante)
2 slaapkamers – 2 badkamers – ingericht voor 5 personen – airco – groot dakterras met buitenkeuken, barbecue en douche – zwembad met ingebouwde jacuzzi en kinderzwembad – private parkingplaats – Free Wifi – TV met 1.000 kanalen (ook alle Belgische, Nederlandse, Franse, Engelse, Duitse,... TV-zenders)

Deze volledig nieuwe, luxueuze penthouse bevindt zich in het kustdorpje Guardamar del Segura met zijn 11-km-lange wit zandstrand, gelegen in de provincie Alicante – Costa Blanca Zuid.
Zowel de luchthaven van Alicante als van Murcia liggen op slechts 30 minuten rijden.

De penthouse heeft langs de ene kant een schitterend zicht op de zee en het natuurpark met zijn wandelwegen, langs de andere kant heeft men een panoramisch zicht op de rivier “Segura” en de bergen in het binnenland.
Gans het jaar door kan men op het grote dakterras met tuinmeubilair genieten van de zon, en dit van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat (zonnewering wordt voorzien).

De eerste slaapkamer beschikt over een dubbel bed van 180 cm. De tweede slaapkamer heeft een dubbel bed van 150 cm + een enkele hoogteslaper. Ingericht voor maximum 5 personen.
De eerste badkamer heeft naast lavabo en toilet, een ligbad met ingebouwde jacuzzi en kijkt uit op de zee en duinen. De tweede badkamer heeft een lavabo, toilet en een inloopregendouche die uitkijkt op de rivier en bergen.

Met meer dan 300 dagen zonneschijn en gans het jaar door aangename warme temperaturen is de Costa Blanca de ideale zonbestemming.

Prijzen :
Laagseizoen : 495,00 euro/week (nov – dec – jan – feb – maa)
Middenseizoen : 695,00 euro/week (apr – mei – jun – sep – okt)
Hoogseizoen : 995,00 euro/week (jul – aug)

Meer foto’s op de Facebook-pagina : Penthouse Portos

Voor meer info of reservering : ([om een e-mail te verzenden: klik hieronder]) of tel. +33 (0)7 83 10 26 34
Zoekertje nr : 1934849
Laatste inlog : 16.05.2020
Toegevoegd : 24.02.2018
Gezien : 965 keer