Nossa casa, zonappartement in de algarve (Portugal)

8365 Armacao de Pera
Ruim appartement (93 m2) met 2 slaap- en badkamers, keuken, woonkamer en 2 terrassen op de eerste verdieping, met mooi uitzicht op het ruime zwembad met apart kinderplonsbad. Het appartement heeft airco koud/warm, wifi en een smart tv met Nederlandstalige en internationale televisie en eventueel de mogelijkheid om netflix te kijken als je een abonnement hebt.

De algarve beleef je zeker in Armaçao de Pera. Het brede en lange strand, de grote boulevard met een diversiteit aan restaurants en terrasjes, dagelijkse markt, doorlopend animatie 's avonds en overdag. Per boot of te voet ontdek je zijn prachtige rotskust. Een ideale vakantiebestemming zowel in de zomer als de winter.

Wij doen ook graag een uitstap naar de andere plaatsjes in de algarve. Een prachtige locatie is ponta da piedade en het nabijgelegen Lagos, het bergdorpje Monchique, de drukke en levendige havenstad Portimao met een toffe uitgaansbuurt, het gekende Albufeira, de eilandjes rond Faro, teveel om op te noemen.

Je kan een auto huren en de algarve verkennen. Huur je geen wagen, dan kan je naar één van de talrijke reisbureau’s binnengaan en één of meerdere van de talrijke uitstappen plannen zoals een jeepsafari, een bezoek aan het binnenland met o.a. Een olijfboerderij, een bezoek aan de waterparken Aqualand of Zoomarine, tochten met de catamaran vanuit de haven van Albufeira,.

De huurprijs 2018 en 2019 bedragen (prijzen per week in euro op basis van 4 personen) :

feb - maart : 435 euro
april - mei : 545 euro
juni : 715 euro
juli - augustus : 875 euro
september : 715 euro
oktober : 545 euro
november - december : 435 euro

De prijs voor 5 of 6 personen bedraagt 25 % bovenop de opgegeven prijs.

Van november tot maart kan je genieten van een promotie 3 weken + 1 week. Vanaf 2 maanden is de huurprijs 225 euro/week. Er is verwarming in het appartement. In deze kortingsperiode is er geen tussentijdse wissel van beddengoed of handdoeken.

Wij verhuren via Belgische tussenpersonen, die je ter plaatse ontvangen en je een map ter beschikking stellen met informatie. Je kan ook via hen een wagen huren of een luchthaventaxi.

De huurvoorwaarden zijn beschikbaar op aanvraag.

Interesse? Vraag vrijblijvend informatie op ([om een e-mail te verzenden: klik hieronder]) of bel 0475/45.86.21.

AL Registry n. 65218/AL
Zoekertje nr : 1946168
Laatste inlog : 29.06.2020
Toegevoegd : 11.07.2018
Gezien : 1339 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!