Vakantiewonig nabij de kust in Zeeland

Oostvoorstraat, 4491 Wissenkerke
Wilt u er even tussenuit? Of zoekt u een fijn vakantieadres in Zeeland?
Wij bieden u een comfortabele gezellige vakantiewoning voor 1 tot 5 pers, gelegen Op het schiereiland Noord-Beveland, in het gemoedelijke dorpje Wissenkerke, op slechts enkele min. van strand, Veerse Meer, Noordzee en Nationaal Park Oosterschelde.
Profiteer van korting indien u met 2 pers in het laagseizoen komt!
Ideaal voor wandelaars, fietsers (vele prachtige routes!), natuurliefhebbers, strandfanaten maar zeker ook voor watersporters. Door de centrale ligging in Zeeland een ideale plek om erop uit te gaan. Pittoreske plaatsen zoals Zierikzee, Veere, Middelburg zijn op korte afstand. Wat denkt u van de vele bezienswaardigheden zoals de Oosterschelde Kering,(onderdeel van de imposante delta werken) met Neeltje Jans, een bezoek aan de Tropical Zoo, of aan een van de vele musea. En niet te vergeten: Zeeland bruist van de activiteiten!
Wilt u ontspannen genieten of actief bezig zijn: u hoeft zich niet te vervelen. Wij kijken er naar uit u te mogen ontmoeten.
Volop informatie, foto's, tips om erop uit te gaan, als ook actuele prijzen en beschikbaarheid, vindt u op http://www.opnoordbeveland.nl

Locatie

Zoekertje nr : 1982925
Laatste inlog : 25.01.2022
Toegevoegd : 30.12.2019
Gezien : 889 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!