Vakantiewoning nabij Oosterschelde en Noordzee


Aantal personen5
Soort vakantiewoningAppartement
Aantal slaapkamers 2
Oppervlakte terras (of tuin) 4
Aantal 1 pers. bedden 5
Aantal 2 pers. bedden0
Aantal slaapbanken0
Afstand tot het strand<5km
Aantal kamers3
Gelegen op verdieping1
Badkamer1
Borgsom75
Schoonmaak0
GeÔnstalleerd
Huisdieren toegelaten
Zwembad in de omgeving
LocatieOostvoorstraat 2, 4491 Wissenkerke
Wilt u er even tussenuit? Of zoekt u een mooi vakantieomgeving? Dan nodigen wij u graag uit om naar het mooie eiland van Noord-Beveland te komen. Profiteer van speciale prijzen indien u met 2 pers in het laagseizoen komt!

Noord-Beveland is omgeven door water. En diverse stranden zijn op korte afstand: zoals het prachtige brede Banjaard strand aan de Noordzee. Maar zeker zo mooi zijn de minder bekende kleinere strandjes aan het Veerse Meer en aan de Oosterschelde.
Op Noord Beveland tref je verder vele inlagen. Dit zijn gebiedjes die liggen tussen de zeedijk en de erachter gelegen reservedijk, en zijn allen voor zich allemaal kleine mooie unieke en gevarieerde natuurgebiedjes., waar vele dieren en planten leven. Een vogelhut is op loopafstand te bereiken.
Vele prachtige fiets en wandel routes vindt u hier: heerlijk langs de zeedijk uitwaaien, over de dijken, langs de uitgestrekte landerijen of door de polders fietsen. Tot rust komen onderweg tijden een picknick. Zonnetje op het gezicht? Wat wil een mens nog meer?
Zeeland is een water gebied bij uitstek. Nabij het vakantiehuis zijn vele actieve mogelijkheden zoals surfen, waterskiën, duiken (Zeeland heeft unieke duiklocaties!), zeilen en zo voort
Gaat u liever wat bezichtigen: authentieke, gezellige plaatsen als Zierikzee, Veere, Middelburg zijn op korte afstand en bieden een leuke binnenstad, met gezellige terrasjes, oude prachtige panden, antiekwinkeltjes, pittoreske oude vissershaventjes en diverse gevarieerde winkels om heerlijk te shoppen..
Kortom: Of u een strand vakantie of een actieve vakantie zoekt: op Noord-Beveland kunt u uw hart ophalen. Kom genieten! Kijk snel op www.opnoordbeveland.nl voor meer informatie, foto’s, actuele prijzen en een bezettingskalender
Heeft u vagen/ wensen: bel ons gerust op. Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen..
Zoekertje nr : 1889606
Laatste inlog : 31.01.2019
Toegevoegd : 10.02.2017
Gezien : 747 keer