Vakantiewoning Oostduinkerke bij Plopsaland De Panne

westhinderstraat, 8670 OOSTDUINKERKE
U logeert in alle rust in een gezellige vakantiewoning te Oostduinkerke met alle modern comfort en in zeer nette staat. Rechtstreeks van eigenaar; kindvriendelijk; geen groepen; dieren zijn niet toegelaten.
1 afgesloten parking, 2 fietsen, kindermeubilair, tuinmeubilair en barbecue zijn voorzien. Het normale verbruik van water en elektriciteit is inbegrepen. Opkuis zelf doen (verplicht tijdens de schoolvakanties).
Bed- en ander linnen meebrengen.
Rustige ligging naast de Doornpanne en de Hoge Blekker op 2,5 km van de zee en op loopafstand van manège Ter duinen en van het golfterrein Hof Ter Hille. Max. 4 personen (voorkeur voor één gezin). Privé-domein met omheinde tuin en terras gericht op het zuiden, tuinmeubelen.
Living met open keuken, hall, berging en toilet op het glvs.
2 slaapkamers met 1-persoonsbed en bedlade, 1 master bedroom met 2-persoonsbed van 1.60 m breed, een badkamer met wc, douche, lavabo op de 1ste verdieping.
Overal elektrische verwarming.
Aanwezig: flatscreen tv digitaal, dvd, home cinema, koelkast met diepvrieslade, microgolfoven, koffiezet en Senseo, vaatwas, babyvoorzieningen (stoel, bed, bad, luierkussen..). Geen rokers toegestaan. Dieren niet toegelaten. Hoofdhuurder is ouder dan 21 jaar. Uitvalsbasis naar Sunparks, Blekkerbad Koksijde, Plopsaqua, Plopsaland De Panne, Golf ter Hille Koksijde, openluchtzwembad op het strand te Oostduinkerke.
Bereikbaar met de bus 68 en 69 van station Koksijde. Bushalte op 100 m van de woning.
Ideale vertrekplaats voor wandelingen en fietstochten. Winkels in de onmiddellijke omgeving. Zie ook onze facebook-pagina Domein Delvaux 2.
Prijzen all-in: weekend vanaf 360 euro (van vrijdag tot maandag), midweek vanaf 360 euro (maandag tot vrijdag), geen weekend of midweek mogelijk tijdens de schoolvakanties.
Voor boeking & info gelieve de gezinssamenstelling (ouders, kinderen + leeftijden) meedelen en gewenste periode meedelen.

Locatie

Zoekertje nr : 1966049
Laatste inlog : 02.04.2022
Toegevoegd : 20.04.2019
Gezien : 2554 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!