Vakantie woningen (Locavaca)

Le Repos vakantiehuisje Gedinne 4 pers

Le Repos vakantiehuisje Gedinne 4 pers Heel bosrijke omgeving met talrijke, mooie wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. La Croix-Scaille 4de hoogste pt. Van België op 9km. 15 km van de Semois, Alle, Membre, Bohan, dus kajakmogelijkheden.

Huis: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Le Repos vakantiehuisje 4 pers Louette-Saint-Denis

Le Repos vakantiehuisje 4 pers Louette-Saint-Denis Te Huur: “Le repos” te Louette-St-Denis voor 4 pers. Volledig gerestaureerde ardense huisje met 2 slpk. prachtige omgeving, veel documentatie.

Huis: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Mooie en rustige familie chalet te huur504 - 505€ / week

Mooie en rustige familie chalet te huur Vakantiewoning Chalet te huur in Ardennen Oignies Nieuwe Chalet te huur in de regio 0ignies-Viroinval. De Chalet ligt in een bos op een terrein van 3700m2.

Chalet: 4 kamers, 2 badkamers, 12 personen

Super uitzicht, natuur, kindvr, cava, sauna,...450 - 640€ / week

  Super vakantihuis in de natuur voor gezinnen die iets anders willen dan een vakantiepark: bij ons vermaken de kinderen zich in de privé speeltuin, met verkleedkledij, speelgoed.

Huis: 3 kamers, 2 badkamers, 9 personen

55 - 55€ / week

 De kamers "La Belle Vue" verwelkomen u in een groene en rustige omgeving, dicht bij het centrum van Dinant. 2 comfortabele tweepersoonskamers (televisie, WIFI, koelkast ...).

Gastenkamer: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Gezellig familie-vakantiehuis voor een weekendje...500 - 500€ / week

Gezellig familie-vakantiehuis voor een weekendje... Een week of een weekendje weg met de 3 generaties? In een knus groot huis waar de kids écht verstoppertje kunnen spelen, midden in het dorp, alle boodschappen op loopafstand kunnen doen, met een...

Huis: 5 kamers, 2 badkamers, 8 personen

Bohan bij centrum en vlak bij de rivier, 3slp en ...400 - 550€ / week

Bohan bij centrum en vlak bij de rivier, 3slp en ... Beschrijving Mooi appartement voor 8 personen op de bovenste verdieping (straatniveau) van dit huis, vlak aan de Semois. 3 slaapkamers (2 x dubbelbed en 1 x dubbel + stapelbed). Donsdekens.

Huis: 3 kamers, 1 badkamer, 8 personen

Bohan 6pers op wandelafstand van centrum, vlak...375 - 525€ / week

Bohan 6pers op wandelafstand van centrum, vlak... Mooi appartement voor 6 personen op de middelste verdieping (onder straatniveau) van dit huis, vlak aan de Semois. 2 slaapkamers (1 x dubbelbed en 1 x dubbel + stapelbed). Donsdekens.

Huis: 2 kamers, 1 badkamer, 6 personen