Vakantie woningen (Locavaca)

Elegante villa in Oud-Vlaamse stijl500 - 900€ / week

Elegante villa in Oud-Vlaamse stijl Elegante villa in Oudvlaamse stijl, gemakkelijk bereikbaar in het rustige en familiale villawijk in Duinbergen, heel aangenaam en functioneel.

Villa: 5 kamers, 2 badkamers, 9 personen

Strandkabienen te huur Albertstrand Knokke

Strandkabienen te huur Albertstrand Knokke Strandkabienen te huur aan het Albertstrand te Knokke. Te huur per seizoen (april/september) of per maand.

Overige:

Ruim appartement op 50m van zeedijk400 - 700€ / week

Ruim appartement op 50m van zeedijk Uitsluitend per week te huur - Duinbergen, 50m zeedijk: ruim appartement met alle comfort - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 1 douchekamer met wasbak - 2 wc - ruime living - tv - dvd - volledig...

Appartement: 3 kamers, 2 badkamers, 8 personen

Penthouse te huur in Knokke400 - 800€ / week

 Mooie Penthouse te Huur per week in knokke 4de verdieping lift geplaats van 650m van het zeedijk Knokke 100m van de beste commerciele straat van Knokke.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Prachtige villa met grote zuidgerichte tuin te...

Prachtige villa met grote zuidgerichte tuin te... Prachtige villa met grote zuidgerichte tuin met privacy. De villa is gelegen op een boogscheut van de zee en heeft parking voor 3 wagens.

Villa: 4 kamers, 8 personen

Modern appartement gelegen op de zeedijk te...

Modern appartement gelegen op de zeedijk te... Modern appartement gelegen op de zeedijk te Duinbergen. Zuidgericht terras achteraan.

Appartement: 2 kamers, 2 badkamers, 4 personen

Appartement, 75m2, zeer lichtgevend en zicht op...400 - 650€ / week

Appartement, 75m2, zeer lichtgevend en zicht op... Mooi en helder appartement van 75 m2 gelegen net achter de zeedijk (30 m van het strand), op het 1ste verdieping met terras aan zuid kant, rustige ligging, 1 woonkamer met tv digitaal/dvd, wifi, 1...

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 6 personen

Albertstrand

  Knokke Albertstrand. Modern, zonnig app met ruim zeezicht te huur. Grote slaapkamer met de mogelijkheid om een kinderbedje te plaatsen. Extra slaapplaats in living indien nodig.

Appartement: 1 kamer, 1 badkamer, 2 personen

Appartement Zoute met zeezicht te huur900 - 950€ / week

Appartement Zoute met zeezicht te huur Mooi appartement, prachtig zeezicht, tweede verdiep het Zoute, te huur per week of per veertien dagen. De laatste week van juli wordt in blok verhuurd van 16 tot 31 juli voor 1900 €.

Appartement: 3 kamers, 2 badkamers, 7 personen

Appartement 3de verdieping met 2 slaapkamers480 - 650€ / week

  Appartement op de 3de verdieping totaal gerenoveerd met inkom en kast, toiletcel, woon-eet-plaats en open moderne keuken, badkamer, 2 kamers en terrasje zuid gericht, op 50m van het strand.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Appartement op de dijk in Duinbergen1100 - 800€ / week

 Licht appartement volledig gerenoveerd in 2013 2 slaapkamers, waaronder een kinderkamer met een drie stapelbed en een kinderbed.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 5 personen

Studio te huur te Knokke

Studio te huur te Knokke Gerenoveerde studio, alle comfort op 350m van de zeedijk, heel rustig. Afzonderlijke keuken, bdk en afzonderlijk wc. Te huur per weekend, week, 14-dagen, maand.

Appartement: , 1 badkamer, 4 personen

Emeraude Zeedijk Albertstrand Knokke-Heist500 - 875€ / week

Emeraude Zeedijk Albertstrand Knokke-Heist Ruim appartement gelegen op de zeedijk Albertstrand Knokke-Heist, tussen Casino en zeilclub. Bevat: woon/eetkamer met terras, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, fietsenberging in gebouw.

Appartement: 3 kamers, 1 badkamer, 8 personen

Zeedijk Duinbergen Albertstrand res du 5550 - 550€ / week

Zeedijk Duinbergen Albertstrand res du 5 Prettig 3 slaapkamer appartement gelegen op de zeedijk Alberstrand te knokke-Heist. Fietsenstalling in het gebouw. ook te huur voor andere perioden.

Appartement: 3 kamers, 1 badkamer, 6 personen