Vakantie woningen (Locavaca)

Heerlijke Vakantie woning met zwembad voor max. 8...476 - 560€ / week

Heerlijke Vakantie woning met zwembad voor max. 8... Villa Punda Somogyacsa. Een vanaf vier tot acht personen sfeervol verbouwde authentieke boerderij, gebouwd in het jaar 1907.

Huis: 4 kamers, 2 badkamers, 8 personen

Nossa casa, zonappartement in de algarve...

Nossa casa, zonappartement in de algarve... Ruim appartement (93 m2) met 2 slaap- en badkamers, keuken, woonkamer en 2 terrassen op de eerste verdieping, met mooi uitzicht op het ruime zwembad met apart kinderplonsbad.

:

Fraai vakantiehuis huren in Duitse Eifel325 - 525€ / week

Fraai vakantiehuis huren in Duitse Eifel In het prachtige Eisenschmitt (gemeente Manderscheid) staat dit romantische 2-4 persoons vakantiehuis, voorzien van een mooie, omheinde tuin met een zonnige ligging op het zuiden.

Landhuis: , 1 badkamer, 4 personen

Fraai vakantiehuis huren Cochem aan de Moezel

Fraai vakantiehuis huren Cochem aan de Moezel In het bekende wijnstadje Cochem ligt dit prachtige en bovenal romantische 2-persoons vakantiehuis. Cochem ligt op circa 260 km van Arnhem verwijderd.

Huis: 1 kamer, 2 personen

Ruime woning voor 6 personen met een grote tuin,...595 - 665€ / week

Ruime woning voor 6 personen met een grote tuin,...MadeiraCasa is een volledig ingericht en ruime woning met een rustige en afgelegen toevluchtsoord biedt zonder dat het afgelegen en ontoegankelijk.

Huis: 3 kamers, 2 badkamers, 6 personen

Portugal, huur app, Sao martinho, portas da Baia400 - 600€ / week

Portugal,  huur app, Sao martinho, portas da Baia Sao Martinho do Porto is gelegen aan een prachtige schelpvormige baai met mooie zandstranden. De baai is verbonden met de oceaan door een smalle opening tussen de rotsheuvels.

Appartement: 2 kamers, 2 badkamers, 4 personen

vakantiehuis in 270 - 570€ / week

 te huur vakantiehuis voor 5 Pers volledig gerenoveerd huis in 2017, inclusief: Eigen terras 35m2 / gemeenschappelijke ruimte 150m2 / parkeren in de woning 2 slaapkamers (dekbedden en...

Gite: 2 kamers, 1 badkamer, 5 personen