Vakantie woningen (Locavaca)

Heerlijke Vakantie woning met zwembad voor max. 8...476 - 560€ / week

Heerlijke Vakantie woning met zwembad voor max. 8... Villa Punda Somogyacsa. Een vanaf vier tot acht personen sfeervol verbouwde authentieke boerderij, gebouwd in het jaar 1907.

Huis: 4 kamers, 2 badkamers, 8 personen

Nossa casa, zonappartement in de algarve...

Nossa casa, zonappartement in de algarve... Ruim appartement (93 m2) met 2 slaap- en badkamers, keuken, woonkamer en 2 terrassen op de eerste verdieping, met mooi uitzicht op het ruime zwembad met apart kinderplonsbad.

:

Fraai vakantiehuis huren Cochem aan de Moezel

Fraai vakantiehuis huren Cochem aan de Moezel In het bekende wijnstadje Cochem ligt dit prachtige en bovenal romantische 2-persoons vakantiehuis. Cochem ligt op circa 260 km van Arnhem verwijderd.

Huis: 1 kamer, 2 personen

Fraai vakantiehuis huren in Duitse Eifel325 - 525€ / week

Fraai vakantiehuis huren in Duitse Eifel In het prachtige Eisenschmitt (gemeente Manderscheid) staat dit romantische 2-4 persoons vakantiehuis, voorzien van een mooie, omheinde tuin met een zonnige ligging op het zuiden.

Landhuis: , 1 badkamer, 4 personen

Ruime woning voor 6 personen met een grote tuin,...595 - 665€ / week

Ruime woning voor 6 personen met een grote tuin,...MadeiraCasa is een volledig ingericht en ruime woning met een rustige en afgelegen toevluchtsoord biedt zonder dat het afgelegen en ontoegankelijk.

Huis: 3 kamers, 2 badkamers, 6 personen