Vakantie woningen (Locavaca)

Ardennen

Luxe chalet met sauna. 4slp, 2bad .Hond =OK....585 - 1075€ / week

Luxe chalet met sauna. 4slp, 2bad .Hond =OK.... Chalet Joran (bj2012), voorzien van alle luxe en komfort. Nieuw bezoek onze virtuele site. Je kan er van kamer tot kamer in rond lopen. 360.

Chalet: 4 kamers, 2 badkamers, 8 personen

Le Repos vakantiehuisje 4 pers Louette-Saint-Denis

Le Repos vakantiehuisje 4 pers Louette-Saint-Denis Te Huur: “Le repos” te Louette-St-Denis voor 4 pers. Volledig gerestaureerde ardense huisje met 2 slpk. prachtige omgeving, veel documentatie.

Huis: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Le Repos vakantiehuisje Gedinne 4 pers275 - 525€ / week

Le Repos vakantiehuisje Gedinne 4 pers Heel bosrijke omgeving met talrijke, mooie wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. La Croix-Scaille 4de hoogste pt. Van België op 9km. 15 km van de Semois, Alle, Membre, Bohan, dus kajakmogelijkheden.

Huis: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Knus vakantiehuisje in omgeving Semoisstreek 4...275 - 525€ / week

Knus vakantiehuisje in omgeving Semoisstreek 4... Vallei van de Houille Gedinne één van de meest beboste gemeenten van België ligt in het zuiden van de provincie Namen, niet ver van Frankrijk, in de vallei van de Houille.

Huis: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Rustig omhooggelegen vakantiehuis 5 pers400 - 700€ / week

Rustig omhooggelegen vakantiehuis 5 pers Ardens huis, volledig gerestaureerd tot een warme, gezellige, comfortabele vakantiewoning. Er is rust en stilte en ligt op een mooi uitkijkpunt dat zicht geeft op de vallei van Louette-St-Denis.

Huis: 2 kamers, 1 badkamer, 5 personen

La belle vue vakantiewoning 5 pers340 - 700€ / week

  Welkom in onze vakantiewoning. Onze vakantiewoning: ‘La belle vue’ staat in een rustig doodlopend zijweggetje van Rue d’Houdremont.

Huis: 2 kamers, 1 badkamer, 5 personen

Ardennen: Ruime en comfortabele...585 - 1020€ / week

Ardennen: Ruime en comfortabele... De comfortabele en ruime woning "Casa Wynant" is zeer geschikt voor samenreizende families en verenigingen.

Huis: 6 kamers, 3 badkamers, 15 personen

Hoge Venen-Eifel / osterglocken.be520 - 850€ / week

Hoge Venen-Eifel / osterglocken.be Zie website: Op amper 200 m van de fietsroute Vennbahn, de Duitse grens en de Rur, bevindt zich het vakantiehuis Osterglocken.

Gite: 5 kamers, 2 badkamers, 10 personen

Cocoon vakantiehuis Ardennen 2 tot 5 P natuur

Cocoon vakantiehuis Ardennen 2 tot 5 P natuur Cocoon Vakantiehuis voor 2 tot 4 personen in een rustig dorpje bij een natuurreservaat met internet. 2 slaapkamers, ingerichte keuken, zitkamer met houtkachel en tv + Dvd, badkamer met bad en douche.

Gite: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

Fraai chalet huren Ardennen/ Barvaux s/o525 - 525€ / week

Fraai chalet huren Ardennen/ Barvaux s/o Fraai chalet te huur met grote omheinde tuin. In Barvaux sur Ourthe (gemeente Durbuy) in de Belgische Ardennen fraai 2 tot 5 persoon chalets huren, met elk een mooie en omheinde tuin.

Chalet: 3 kamers, 2 badkamers, 5 personen

Vennhaus, autentieke hoeve 1872 bij Hoge Venen 34...

Vennhaus, autentieke hoeve 1872 bij Hoge Venen 34... Het Vennhaus is een gerenoveerde hoeve uit 1872 die eenvoudig ingericht is voor grote groepen (familiefeest, wandelweekend, fiets- of kanoweekend, vriendenbijeenkomst,.

Landhuis: 11 kamers, 6 badkamers, 34 personen

Ardennen: heerlijk huis met sauna en 5...495 - 920€ / week

Ardennen: heerlijk huis met sauna en 5... Het heerlijke vakantiehuis bevindt zich te Fays-Les-Veneurs, een klein dorpje in het hart van de echte Ardennen, niet ver van de Franse grens.

Huis: 5 kamers, 2 badkamers, 12 personen

Tof groepshuis ardennen 28 personen met...

Tof groepshuis ardennen 28 personen met... Bent u op zoek naar een toffe groepsaccommodatie om een fijn weekend met familie en / of vrienden door te brengen in een van de mooiste streken van de Ardennen.

Gite: 11 kamers, 3 badkamers, 28 personen

La belle vue comfortabel vakantiehuis 5 pers470 - 470€ / week

La belle vue comfortabel vakantiehuis 5 pers Welkom in onze vakantiewoning, gelegen in de Ardennen, in het zuid-oosten van de provincie Namen. Gesitueerd tussen de valleien van de Semois, de Houille en de Lesse.

Huis: 2 kamers, 1 badkamer, 5 personen

Gite Diamar La Roche...620 - 1250€ / week

Gite Diamar La Roche... Vakantie woning Diamar bevindt zich op 6 Km van La Roche en Ardenne. In een oase van rust maar kort bij La Roche en Ardenne.

Villa: 4 kamers, 3 badkamers, 11 personen

Gîte 9 pers. tussen Lierneux en Baraque de...

Gîte  9 pers. tussen Lierneux en Baraque de... De gîte « la fausse épine » bevindt zich dichtbij het einde van de baan in een klein gehucht tussen Lierneux en Baraque de Fraiture. Verder lopen de boswegen.

Gite: 4 kamers, 2 badkamers, 9 personen