Vakantie woningen (Locavaca)

Particulier vakantiehuisje vakantiepark...

Particulier vakantiehuisje vakantiepark... Deze accommodatie ligt op 6 minuten lopen van een strand en ligweide een subtropisch zwembad Hengelhoef den 5 ligt in Houthalen Belgisch Limburg en biedt een buitenbad en uitzicht op het zwembad.

Bungalow: 1 kamer, 2 badkamers, 4 personen

Studio op zeedijk te Middelkerke (rechtstreeks...225 - 400€ / week

Studio op zeedijk te Middelkerke (rechtstreeks... Te huur aan onze kust (rechtstreeks van eigenaar) >> Middelkerke zeedijk studio voor 2 personen & kind met frontaal zicht op zee.

Appartement: , 1 badkamer, 2 personen

Vakantiewoning Hof Ter Pierlapont

Vakantiewoning Hof Ter Pierlapont Vakantiewoning -16 tot 19 personen -(5 kamers) met zelfkook Algemene informatie: De woning bevindt zich op een nog actieve hoeve.

Huis: 5 kamers, 4 badkamers, 16 personen

Rustige studio op 7 km van de kust met zicht op...500 - 650€ / week

Rustige studio op 7 km van de kust met zicht op... Rustige studio met aparte ingang en terras, midden de polders op 7 km van het pittoreske badstadje 'De Haan'. Brugge en Oostende op 10 km. Vanuit de B&B vertrekken er 5 fietsroute vanaf 38 km.

Gastenkamer: 1 kamer, 1 badkamer, 2 personen

't Koolmeesje

't Koolmeesje Vakantieverblijf in Lo (West-Vlaanderen) op 20km van de zee. Op 90 vierkante meter is er plaats voor 6 personen, met volledig ingerichte keuken en badkamer. Zithoek met tv, radio en dvd.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 6 personen

Vakantiewoning de Bosbeekpoort Opglabbeek -...360 - 360€ / week

Vakantiewoning de Bosbeekpoort Opglabbeek -... Een mooie, nieuwe vakantiewoning op 50 meter van mooie uitgestrekte bossen, naast Sentower Park en in de onmiddellijke omgeving van het fietsroute netwerk en het Nationaal Park Hoge Kempen.

Huis: 2 kamers, 1 badkamer, 5 personen

Cheapest holiday home400 - 400€ / week

  In dit appartement beschikt over alles wat een huis kan hebben. Het is zeer proper heel goede locatie.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 5 personen