Home> Vakantiewoningen Ardennen> ItaliŽ

Rosa nel Pozzo, luxe appartementen

Rosa nel Pozzo, luxe appartementen Zoek je een rustige vakantie zonder kinderen in Le Marche, maar wel wifi en een zwembad.

Appartement: 1 kamer, 1 badkamer, 2 personen

Italie. Toscane al gezien Probeer dan regio Le...

Italie. Toscane al gezien  Probeer dan regio Le... Lucertola 2-persoons Bed & Breakfast en appartementen. Vakantie bij Nederlanders in Italie Vanaf begin mei ontspannen in midden-ItaliŽ.

Appartement: 1 kamer, 1 badkamer, 2 personen

Umbrie, mooie ruime woning voor 6 pers met privť...

Umbrie, mooie ruime woning voor 6 pers met privť... Huurprijs tussen 570 en 1160 euro/week it alleenstaand en omheind huis bevindt zich in het dorp Vaiano, ongeveer 2 km van het Lago di Chiusi en aan de grens tussen UmbriŽ en Toscane.

Villa: 3 kamers, 2 badkamers, 6 personen

Verblijf in de dolomieten

Verblijf in de dolomieten Voor gezinnen, singles, senioren ski, snowboard (kan met lessen ook voor de kindjes ) wandelen is aangepast aan wie meegaat en steeds met begeleiding keuze uit hotels met of zonder zwembad, in...

Overige: 12 kamers, 12 personen

ITALIň - De Marche: Apart Adriatic Sea beach front300 - 750€ / week

ITALIň - De Marche: Apart Adriatic Sea beach frontAppartement (56mq) met terras een uitzonderlijk uitzicht op zee, het strand (20 meter).

Appartement: 1 kamer, 1 badkamer, 4 personen

Appartement voor het zomerseizoen in...

 Appartement met drie verdiepingen inclusief meubulair: Huiskamer/keuken, 2 slaapkamers (4 bedden), ruime badkamer, woonkelder met openhaard en TV.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

SiciliŽ, appartement 4 personen, 30 minuten van...245 - 245€ / week

SiciliŽ, appartement 4 personen, 30 minuten van...In typisch dorp met gemeenschappelijk zwembad, huur appartement met een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, 2 balkons met uitzicht op de heuvels.

Appartement: 2 kamers, 1 badkamer, 4 personen

SiciliŽ, appartement 2/3 personen, 30 min zee245 - 245€ / week

SiciliŽ, appartement 2/3 personen, 30 min zeeIn typisch dorp met gemeenschappelijk zwembad, huur appartement met aparte keuken, slaapkamer, badkamer, balkon met uitzicht op de heuvels.

Appartement: 1 kamer, 1 badkamer, 3 personen

SiciliŽ, 30 min zee, in typisch dorp245 - 245€ / week

SiciliŽ, 30 min zee, in typisch dorpIn typisch dorp met gemeenschappelijk zwembad, huur appartement met keuken, 3 slaapkamers, badkamers, 2 balkons met uitzicht op de heuvels.

Appartement: 3 kamers, 1 badkamer, 7 personen

Villa in een Residence aan het Lago Maggiore500 - 2000€ / week

Villa in een Residence aan het Lago Maggiore Ruime villa met groot gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen, ping pong tafel, speeltuin. Vlakbij het meer.

Huis: 4 kamers, 3 badkamers, 8 personen