Italie. Toscane al gezien Probeer Le Marche


Aantal personen2
Soort vakantiewoningAppartement
Aantal slaapkamers 1
Oppervlakte terras (of tuin) 6000
Aantal 1 pers. bedden 2
Aantal 2 pers. bedden0
Aantal slaapbanken0
Afstand tot het strand<20 km
Aantal kamers2
Gelegen op verdieping0
Badkamer1
Borgsom0
Schoonmaak45
Ge‘nstalleerd
Bedlinnen
LocatieVia Montalfoglio , 61047 San Lorenzo in Campo
Lucertola 2-persoons Bed & Breakfast en appartementen. Vakantie bij Nederlanders in Italie

Vanaf begin mei ontspannen in midden-ItaliŽ? De regio Le Marche is nog onontdekt door het toerisme en daardoor een oase van rust met veel cultuur, natuur, vriendelijke Italianen en - betaalbare - restaurants in middeleeuwse bergdorpjes. Snel en goedkoop te bereiken met de bekende vliegmaatschappijen als Ryanair en Transavia.

Lucertola - al vele jaren een begrip in regio Le Marche - is een in authentieke staat gerestaureerd landhuis, centraal gelegen in de provincie Le Marche in midden ItaliŽ waar de Nederlandse eigenaren, Dirk en Marijke, u verwelkomen. Afgelopen zomer werd weer het eco-label "Blue Flags" uitgedeeld voor de brandschone stranden van de Adriatische kust. Over de Marche zeggen ervaren ItaliŽ-reizigers: "net zo mooi als Toscane 40 jaar geleden was, onbedorven, met vriendelijke Italianen en nog zeer betaalbaar". Wij vertoeven hier alweer een aantal ja ren en runnen met veel succes deze kleinschalige vakantielokatie. In het pand Lucertola wachten u twee 2-persoons appartementen en een (2-persoons) Bed and Breakfast accommodatie. Volledige privacy en u kunt altijd terugvallen op de hulp van ons als eigenaren van Lucertola die Italiaans spreken en u wegwijs kunnen maken in deze wonderschone regio. Voor meer info, prijzen en beschikbaarheid surf naar de lucertola website (www.lucertola.nl )

Arrivederci!

Lucertola
Dirk

p.s.: Geniet, net als onze vorige gasten, van de kleinschaligheid van Lucertola. Rust, ruimte en persoonlijke aandacht in Le Marche
Zoekertje nr : 1467973
Laatste inlog : 05.02.2018
Toegevoegd : 12.02.2013
Gezien : 3541 keer